O nasChronologiaArtykułyWspółautorzyPocztaZałóż bloga
 -

Fenomen "Świata według Kiepskich" – merytoryczna dyskusja Łukasza i Antka - Seriale

"Świat według Kiepskich" to sitcom, o którym niektórzy myślą źle albo jeszcze gorzej. Że to totalny cringe, ale czy na pewno? Coś spowodowało, że stał się kultowy, a pierwsze najbardziej, zabawne, udane sezony były oglądane przez miliony Polaków. O fenomenie tej serialowej antologii, która rozpoczęła się w 1999 roku i trwała aż do 2022 roku, opowiadają Łukasz Wielgosz oraz fan Kiepskich - Antek z facebookowego bloga Komiks On. Przez godzinę z podziałem na części wspominają Ferdka, Boczka, Paździocha, Cyca. Zaglądają do słynnego kibla, piwnicy oraz mieszkania wrocławskiej kamienicy na ul. Ćwiartki 3/4. Podsumowują skrupulatnie i prześwietlają życie będące jak cebula i lustro - składającego się z wielu warstw, w którym może przejrzeć się niemal każdy z nas. Ponad 20 lat minęło, jak jeden dzień, ale wszystko co dobre, wreszcie się kończy. A co Wy sądzicie o tym serialu?

Wstęp
Treść artykułu
Galeria zdjęć
Opinie
Polecane artykuły
admin (52125 pkt)Strona WWW Autora
Ilość odwiedzin:
1 118
Czas czytania:
1 208 min.
Kategoria:
Seriale
Autor:
admin (52125 pkt)
Dodano:
1044 dni temu

Data dodania:
2022-08-24 14:26:04

Mogą Cię zainteresować odpowiedzi na te pytania lub zagadnienia:




Galeria zdjęć - Fenomen "Świata według Kiepskich" – merytoryczna dyskusja Łukasza i Antka

Temat / Nick / URL:

Treść komentarza:

Więcej artykułów od autora admin

Polecamy podobne artykuły

autor:pj(16442 pkt)

utworzony: 796 dni temu

liczba odwiedzin: 1157

autor:admin(52125 pkt)

utworzony: 251 dni temu

liczba odwiedzin: 305

autor:admin(52125 pkt)

utworzony: 1083 dni temu

liczba odwiedzin: 2183

Teraz czytane artykuły

autor:pj(16442 pkt)

utworzony: 1147 dni temu

liczba odwiedzin: 2077

autor:admin(52125 pkt)

utworzony: 1044 dni temu

liczba odwiedzin: 1118

autor:pj(16442 pkt)

utworzony: 2957 dni temu

liczba odwiedzin: 2623

autor:Filmaniak01(1931 pkt)

utworzony: 1827 dni temu

liczba odwiedzin: 4836

autor:admin(52125 pkt)

utworzony: 1029 dni temu

liczba odwiedzin: 1487

autor:pj(16442 pkt)

utworzony: 1024 dni temu

liczba odwiedzin: 1223

Artykuły z tej samej kategorii

autor:aragorn136(24951 pkt)

utworzony: 565 dni temu

liczba odwiedzin: 1783

autor:aragorn136(24951 pkt)

utworzony: 2084 dni temu

liczba odwiedzin: 8737

autor:aragorn136(24951 pkt)

utworzony: 4650 dni temu

liczba odwiedzin: 9744

autor:aragorn136(24951 pkt)

utworzony: 2012 dni temu

liczba odwiedzin: 8277

autor:aragorn136(24951 pkt)

utworzony: 2220 dni temu

liczba odwiedzin: 6164

autor:GieHa(3490 pkt)

utworzony: 307 dni temu

liczba odwiedzin: 1350

autor:Animeholik(263 pkt)

utworzony: 2170 dni temu

liczba odwiedzin: 15557

autor:aragorn136(24951 pkt)

utworzony: 2136 dni temu

liczba odwiedzin: 5246

Pliki cookie pomagają nam technicznie prowadzić portal Altao.pl. Korzystając z portalu, zgadzasz się na użycie plików cookie. Pliki cookie są wykorzystywane tylko do działań techniczno-administracyjnych i nie przekazują danych osobowych oraz informacji z tej strony osobom trzecim. Wszystkie artykuły wraz ze zdjęciami i materiałami dostępnymi na portalu są własnością użytkowników. Administrator i właściciel portalu nie ponosi odpowiedzialności za tresci prezentowane przez autorów artykułów. Dodając artykuł, zgadzasz się z regulaminem portalu oraz ponosisz odpowiedzialność za wszystkie materiały umieszczone przez Ciebie na stronie altao.pl. Szczegóły dostępne w regulaminie portalu.

© 2025 altao.pl. Wszystkie prawa zastrzeżone.
0.114

Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu Altao.pl jest włączenie obsługi plików cookies.

Rozumiem i akceptuję