O nasChronologiaArtykułyWspółautorzyPocztaZałóż bloga
 -

Piękny cover włoskiej piosenki "Softly, As I Leave You" - Muzyczne Style

Sebastian Krupa dzieli się nowym wydaniem piosenki "Softly, As I Leave You". Jest to cover popularnej piosenki z lat 60., oryginalnie napisanej w języku włoskim. Pierwotnie miała ona tytuł "Piano" i była skomponowana przez Tony'ego De Vitę do włoskiego tekstu Giorgio Calabrese i angielskiego Hala Shapera . "Delikatnie, delikatnie cię zostawię, Bo moje serce pęknie, jeśli się obudzisz i zobaczysz, że odchodzę" - tak zaczyna się ten utwór, tłumacząc na język polski. Smutno, ale i autentycznie, uczuciowo i poetycko pod względem emocji. Bez chusteczek nie słuchaj, bo pojawią się łzy.

Wstęp
Treść artykułu
Galeria zdjęć
Opinie
Polecane artykuły
sebastiankrupa (489 pkt)
Ilość odwiedzin:
69
Czas czytania:
80 min.
Kategoria:
Muzyczne Style
Autor:
sebastiankrupa (489 pkt)
Dodano:
23 dni temu

Data dodania:
2025-03-03 17:28:52

Galeria zdjęć - Piękny cover włoskiej piosenki "Softly, As I Leave You"

Temat / Nick / URL:

Treść komentarza:

Więcej artykułów od autora sebastiankrupa

autor:sebastiankrupa(489 pkt)

utworzony: 79 dni temu

liczba odwiedzin: 119

autor:sebastiankrupa(489 pkt)

utworzony: 503 dni temu

liczba odwiedzin: 535

autor:sebastiankrupa(489 pkt)

utworzony: 700 dni temu

liczba odwiedzin: 750

autor:sebastiankrupa(489 pkt)

utworzony: 747 dni temu

liczba odwiedzin: 608

autor:sebastiankrupa(489 pkt)

utworzony: 809 dni temu

liczba odwiedzin: 767

Polecamy podobne artykuły

Teraz czytane artykuły

autor:admin(50273 pkt)

utworzony: 1324 dni temu

liczba odwiedzin: 1361

autor:admin(50273 pkt)

utworzony: 742 dni temu

liczba odwiedzin: 2250

autor:pj(16041 pkt)

utworzony: 3052 dni temu

liczba odwiedzin: 3377

autor:aragorn136(24263 pkt)

utworzony: 2092 dni temu

liczba odwiedzin: 4567

autor:GieHa(3438 pkt)

utworzony: 2981 dni temu

liczba odwiedzin: 2758

autor:aragorn136(24263 pkt)

utworzony: 2444 dni temu

liczba odwiedzin: 4315

Nowości

autor:aragorn136(24263 pkt)

utworzony: 3 dni temu

liczba odwiedzin: 342

autor:admin(50273 pkt)

utworzony: 8 dni temu

liczba odwiedzin: 55

autor:admin(50273 pkt)

utworzony: 7 dni temu

liczba odwiedzin: 66

autor:admin(50273 pkt)

utworzony: 8 dni temu

liczba odwiedzin: 71

autor:aragorn136(24263 pkt)

utworzony: 36 dni temu

liczba odwiedzin: 274

Artykuły z tej samej kategorii

autor:eliart(629 pkt)

utworzony: 132 dni temu

liczba odwiedzin: 378

autor:admin(50273 pkt)

utworzony: 1179 dni temu

liczba odwiedzin: 7916

autor:pj(16041 pkt)

utworzony: 1889 dni temu

liczba odwiedzin: 9733

autor:matusiak(75 pkt)

utworzony: 4322 dni temu

liczba odwiedzin: 31981

autor:matusiak(75 pkt)

utworzony: 4335 dni temu

liczba odwiedzin: 23088

autor:mistrzu_83(9 pkt)

utworzony: 4391 dni temu

liczba odwiedzin: 25168

Pliki cookie pomagają nam technicznie prowadzić portal Altao.pl. Korzystając z portalu, zgadzasz się na użycie plików cookie. Pliki cookie są wykorzystywane tylko do działań techniczno-administracyjnych i nie przekazują danych osobowych oraz informacji z tej strony osobom trzecim. Wszystkie artykuły wraz ze zdjęciami i materiałami dostępnymi na portalu są własnością użytkowników. Administrator i właściciel portalu nie ponosi odpowiedzialności za tresci prezentowane przez autorów artykułów. Dodając artykuł, zgadzasz się z regulaminem portalu oraz ponosisz odpowiedzialność za wszystkie materiały umieszczone przez Ciebie na stronie altao.pl. Szczegóły dostępne w regulaminie portalu.

© 2025 altao.pl. Wszystkie prawa zastrzeżone.
0.108

Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu Altao.pl jest włączenie obsługi plików cookies.

Rozumiem i akceptuję