Dodatkowe informacje o maszcie w Konstantynowie i centrum nadawczym
1279 dni temu
Filmowy33
1389 dni temu
GieHa
1624 dni temu
FanPowieści
1650 dni temu
inteligencja kobiety
1821 dni temu
Shin
1976 dni temu
rek
3057 dni temu
spiekanie
3827 dni temu
Katolik
4000 dni temu
Saab
3299 dni temu
kohaj blizińego sfego jak sjebie saamego xDDD Ty serio jesteś jakiś fanatyk xDDD stos Ci w domu płonie, że taki waleczny jesteś ? XDD
Dodaj opinię do tego komentarza
Autor
4181 dni temu
tech
4193 dni temu
eco
4221 dni temu
masakra
3449 dni temu
mam 8 lat piec SAS na ecogroszek przerobił ok.30 ton. nigdy nic się nie zepsuło. Temperaturę utrzymuję na poziomie 45 stopni żadne 55 ! stosunek podawania do przerwy wynosi 30 sek. do 90 sek i jest idealnie pod warunkiem ,że groszek ma 26000 K/.Piec czyszczę raz na 2 miesiące komplet z odstojnikiem z tyłu pieca. Zasobnik pomalowałem w środku farbą kałczukową zero rdzy . przed miesiącem sprawdzałem ślimak wygląda jak nowy mogę udostępnić zdjęcia. masz pytania napisz marek.cioroch@wp.pl
Dodaj opinię do tego komentarza
eco
3122 dni temu
Dlatego co piec to inne ustawienia. Każdy musi sobie dopasować. Ja uważam że nie ma co za wiele kombinować jeżeli chodzi o ustawienia domyślne. Pare % można aby go dostroić ale nigdy nie eksperymentujmy z za małym wrzutem np. 1s czy 2sek pracy ślimaka bo doprowadzimy to spadku mocy lub wypalimy paliwo do zera, co jest również ryzykowne.
Dodaj opinię do tego komentarza
Pliki cookie pomagają nam technicznie prowadzić portal Altao.pl. Korzystając z portalu, zgadzasz się na użycie plików cookie. Pliki cookie są wykorzystywane tylko do działań techniczno-administracyjnych i nie przekazują danych osobowych oraz informacji z tej strony osobom trzecim. Wszystkie artykuły wraz ze zdjęciami i materiałami dostępnymi na portalu są własnością użytkowników. Administrator i właściciel portalu nie ponosi odpowiedzialności za tresci prezentowane przez autorów artykułów. Dodając artykuł, zgadzasz się z regulaminem portalu oraz ponosisz odpowiedzialność za wszystkie materiały umieszczone przez Ciebie na stronie altao.pl. Szczegóły dostępne w regulaminie portalu.
© 2025 altao.pl. Wszystkie prawa zastrzeżone.
0.057