O nasChronologiaArtykułyWspółautorzyPocztaZałóż bloga

Znaleziono artykuły z frazą hot 16 challenge 2

autor:admin(24271 pkt)

utworzony: 829 dni temu

liczba odwiedzin: 2775

autor:aragorn136(14539 pkt)

utworzony: 2501 dni temu

liczba odwiedzin: 9273

autor:aragorn136(14539 pkt)

utworzony: 1337 dni temu

liczba odwiedzin: 5102

autor:aragorn136(14539 pkt)

utworzony: 948 dni temu

liczba odwiedzin: 2717

autor:aragorn136(14539 pkt)

utworzony: 336 dni temu

liczba odwiedzin: 930

autor:aragorn136(14539 pkt)

utworzony: 2982 dni temu

liczba odwiedzin: 4977

autor:sebastiandziuda(1071 pkt)

utworzony: 641 dni temu

liczba odwiedzin: 1829

autor:bartoszkeprowski(3113 pkt)

utworzony: 2203 dni temu

liczba odwiedzin: 5876

autor:aragorn136(14539 pkt)

utworzony: 232 dni temu

liczba odwiedzin: 601

autor:pj(10337 pkt)

utworzony: 931 dni temu

liczba odwiedzin: 1933

autor:PaM(1106 pkt)

utworzony: 3674 dni temu

liczba odwiedzin: 4218

autor:Ponton(153 pkt)

utworzony: 91 dni temu

liczba odwiedzin: 331

autor:pj(10337 pkt)

utworzony: 2732 dni temu

liczba odwiedzin: 2559

14 (26)

Może i bogaty
948 dni temu

Ale kultury i wychowania nie kupisz. Pod tym względem jesteś biedny jak mysz .
Dodaj opinię do tego komentarza

6 (14)


756 dni temu

Masz rację, kompiel seriami to złe wyjście bo woda będzie chłodna. Odstępt w kapieli godziny i zyskujecie komfort czyli ciepłą wode, plus oszczędność - decyzja należy do was.
Dodaj opinię do tego komentarza

0 (0)

Rysiek
713 dni temu

u mnie stosuje się inną serię. chlopaki kapią sie czesto razem w wannie w tej samej wodzie. nie z oszczędności (to efekt uboczny), tylko dla frajdy. Z żoną też czesto pytamy się wzajemnie : "zostawic ci wodę?"- nie widzimy w tym nic zdrożnego. całujemy się razem, spimy razem i nie tylko;). Na koniec kapieli i tak trzeba sie splukać wodą bez płynów. Mamy bojler 80l i w zupelnosci wystarcza, jednakże i tak pożera sporo kasy. To 20 letni ariston (moze dlatego).
Dodaj opinię do tego komentarza

-1 (1)

eco
2257 dni temu

Recenzja jest całkiem ok. Nie należy wg mnie oceniać tekstu tylko pod względem liczby powtórzeń wyrazów itp. Dodatkowo każdy popełnia błędy i każdy ma własną interpretację. Każdy szlifuje własne umiejętności, i tylko w taki sposób można zwiększyć własne umiejętności. Autorzy recenzji są krok dalej od osób, które krytycznie oceniają. One wykonują pracę, aby napisać recenzję i dzięki temu uczą się czegoś więcej.

Oczywiście krytyka polega na przedstawianiu wad treści i chwaleniu tego co zrobiło się bardzo dobrze lub dobrze. W każdej dobrej krytyce jest miejsce na odpowiedź autorowi, aby wiedział co wykonuje źle, a co dobrze i dlatego lubimy być krytycznie oceniani, aby poprawić samych siebie. Wszystkim autorom tego życzę, a mnie pomimo różnych błędów przedstawiany film zaciekawił i chyba o to chodzi.
Dodaj opinię do tego komentarza

Pliki cookie pomagają nam technicznie prowadzić portal Altao.pl. Korzystając z portalu, zgadzasz się na użycie plików cookie. Pliki cookie są wykorzystywane tylko do działań techniczno-administracyjnych i nie przekazują danych osobowych oraz informacji z tej strony osobom trzecim. Wszystkie artykuły wraz ze zdjęciami i materiałami dostępnymi na portalu są własnością użytkowników. Administrator i właściciel portalu nie ponosi odpowiedzialności za tresci prezentowane przez autorów artykułów. Dodając artykuł, zgadzasz się z regulaminem portalu oraz ponosisz odpowiedzialność za wszystkie materiały umieszczone przez Ciebie na stronie altao.pl. Szczegóły dostępne w regulaminie portalu.

© 2022 altao.pl. Wszystkie prawa zastrzeżone.
0.136

Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu Altao.pl jest włączenie obsługi plików cookies.

Rozumiem i akceptuję