O nasArtykułyWspółautorzyPocztaZałóż bloga

Znaleziono artykuły z frazą Marek Grecki

autor:admin(11405 pkt)

utworzony: 147 dni temu

liczba odwiedzin: 1351

autor:aragorn136(7883 pkt)

utworzony: 387 dni temu

liczba odwiedzin: 1030

autor:admin(11405 pkt)

utworzony: 399 dni temu

liczba odwiedzin: 1054

autor:pj(5675 pkt)

utworzony: 2617 dni temu

liczba odwiedzin: 7167

autor:admin(11405 pkt)

utworzony: 996 dni temu

liczba odwiedzin: 840

10 (12)

eco
1262 dni temu

Dlatego co piec to inne ustawienia. Każdy musi sobie dopasować. Ja uważam że nie ma co za wiele kombinować jeżeli chodzi o ustawienia domyślne. Pare % można aby go dostroić ale nigdy nie eksperymentujmy z za małym wrzutem np. 1s czy 2sek pracy ślimaka bo doprowadzimy to spadku mocy lub wypalimy paliwo do zera, co jest również ryzykowne.
Dodaj opinię do tego komentarza

Pliki cookie pomagają nam technicznie prowadzić portal Altao.pl. Korzystając z portalu, zgadzasz się na użycie plików cookie. Pliki cookie są wykorzystywane tylko do działań techniczno-administracyjnych i nie przekazują danych osobowych oraz informacji z tej strony osobom trzecim. Wszystkie artykuły wraz ze zdjęciami i materiałami dostępnymi na portalu są własnością użytkowników. Administrator i właściciel portalu nie ponosi odpowiedzialności za tresci prezentowane przez autorów artykułów. Dodając artykuł, zgadzasz się z regulaminem portalu oraz ponosisz odpowiedzialność za wszystkie materiały umieszczone przez Ciebie na stronie altao.pl. Szczegóły dostępne w regulaminie portalu.

© 2020 altao.pl. Wszystkie prawa zastrzeżone.
0.129

Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu Altao.pl jest włączenie obsługi plików cookies.

Rozumiem i akceptuję