O nasArtykułyWspółautorzyPocztaZałóż bloga

Znaleziono artykuły z frazą Marek Gil

autor:bonopasiak(1240 pkt)

utworzony: 38 dni temu

liczba odwiedzin: 679

autor:admin(13624 pkt)

utworzony: 265 dni temu

liczba odwiedzin: 1709

autor:admin(13624 pkt)

utworzony: 517 dni temu

liczba odwiedzin: 1235

autor:aragorn136(9104 pkt)

utworzony: 505 dni temu

liczba odwiedzin: 1240

autor:pj(6598 pkt)

utworzony: 2735 dni temu

liczba odwiedzin: 7433

autor:admin(13624 pkt)

utworzony: 1114 dni temu

liczba odwiedzin: 991

10 (12)

eco
1380 dni temu

Dlatego co piec to inne ustawienia. Każdy musi sobie dopasować. Ja uważam że nie ma co za wiele kombinować jeżeli chodzi o ustawienia domyślne. Pare % można aby go dostroić ale nigdy nie eksperymentujmy z za małym wrzutem np. 1s czy 2sek pracy ślimaka bo doprowadzimy to spadku mocy lub wypalimy paliwo do zera, co jest również ryzykowne.
Dodaj opinię do tego komentarza

Pliki cookie pomagają nam technicznie prowadzić portal Altao.pl. Korzystając z portalu, zgadzasz się na użycie plików cookie. Pliki cookie są wykorzystywane tylko do działań techniczno-administracyjnych i nie przekazują danych osobowych oraz informacji z tej strony osobom trzecim. Wszystkie artykuły wraz ze zdjęciami i materiałami dostępnymi na portalu są własnością użytkowników. Administrator i właściciel portalu nie ponosi odpowiedzialności za tresci prezentowane przez autorów artykułów. Dodając artykuł, zgadzasz się z regulaminem portalu oraz ponosisz odpowiedzialność za wszystkie materiały umieszczone przez Ciebie na stronie altao.pl. Szczegóły dostępne w regulaminie portalu.

© 2020 altao.pl. Wszystkie prawa zastrzeżone.
0.089

Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu Altao.pl jest włączenie obsługi plików cookies.

Rozumiem i akceptuję